6600 Szentes, Rákóczi u.71. - dr. Weiss Egészségház (30)932-4315

Szakterületeim

Endokrinológia

Endokrinológia

az elhízás hormonális okainak felderítése,
a pajzsmirigybetegségek, mint például a pajzsmirigy alul működés vagy túlműködés , göbös strúma, a pajzsmirigy gyulladásos betegségeinek kezelése,
a petefészek-működés zavarainak, ide értve a menstruációs zavarokat, valamint a női terméketlenség hormonális okainak felderítése, a szőrnövekedés zavarainak vizsgálata,
a férfi nemi működés zavarainak hormonális vizsgálata (impotencia, férfi meddőség),

Tovább
Diabetológia

Diabetológia

Egyre több felfedezett cukorbeteg lesz szerte a világon, ezért különösen nagy jelentősége van a megfelelő cukorbeteg gondozásnak, emiatt rendelésem egyik profilja:
A cukorbetegség 1-es és 2-es típusának kezelése, valamint a cukorbetegséget megelőző állapotok (inzulin rezisztencia) korai felismerése, kezelése.
Teljes életmódbeli tanácsadás, szövődmények kezelése, szűrővizsgálatok.

Online konzultáció is! (bejelentkezés telefonon: 30-932-4315)

Tovább
Meddőség

Meddőség

Részben civilizációs ártalomként egyre több pár küzd meddőségi problémákkal, egyre később szánják rá magukat a párok gyermekvállalásra, ezért sikertelenség esetén minél hatékonyabb és gyorsabb kivizsgálás szükséges. Ez nem csak nőgyógyászati oldalról indokolt, hanem sok esetben endokrin háttér is szerepet játszhat a sikertelenségben. Ezek felderítésében, kezelésében szeretnék segítséget nyújtani, különös tekintetben lombik program előtt. Diszkrét körülmények között, egy oldottabb légkörben zajló részletes beszélgetés során történik az egyes lehetséges okok felderítése, kivizsgálása, kezelése illetve az egész projekt alatt a szükséges kontrollok végzése is feladataim közé tartozik. Szeged, Szentes meddőségi kivizsgálás.

Tovább
Foglakozás egészségügy

Foglakozás egészségügy

Munkavállalók előzetes és időszakos alkalmassági vizsgálatának végzése, teljes általános belgyógyászati vizsgálat keretében, kórelőzmények ismeretében pontosan meghatározva az egyes vállalható munkaköröket. Az új munkavállalók tájékoztatása az egészségügyi és munka-higiénés kérdésekről, az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadás végzése. Jogosítványhoz orvosi alkalmassági vizsgálat elkészítése.

Tovább