Részben civilizációs ártalomként egyre több pár küzd meddőségi problémákkal, egyre később szánják rá magukat a párok gyermekvállalásra, ezért sikertelenség esetén minél hatékonyabb és gyorsabb kivizsgálás szükséges. Ez nem csak nőgyógyászati oldalról indokolt, hanem sok esetben endokrin háttér is szerepet játszhat a sikertelenségben. Ezek felderítésében, kezelésében szeretnék segítséget nyújtani, különös tekintetben lombik program előtt. Diszkrét körülmények között, egy oldottabb légkörben zajló részletes beszélgetés során történik az egyes lehetséges okok felderítése, kivizsgálása, kezelése illetve az egész projekt alatt a szükséges kontrollok végzése is feladataim közé tartozik. Szeged, Szentes meddőségi kivizsgálás.

Szolgáltatási területek:

Tekintettel arra, hogy az országban több helyen végzek rendelést relatíve nagyobb területről tudnak elérni:

Budapest és körzete, Szentes és vonzáskörzete (Kunszentmárton, Csongrád, Orosháza , Hódmezővásárhely, Kiskunfélegyháza), Szeged és vonzáskörzete, Makó.

Ezen területekről várom meglevő és leendő pácienseimet. A kapcsolat menüpontban szereplő telefonszámon tudnak előjegyzést kérni (lehetőség szerint maximum 1-2 hét várakozással)